Araion Bradshaw axlar rollen som point guard!

Vi kan nu presentera att den 168cm långa point guarden blir en del av Sjuhärads Basket kommande säsong. Med en proffssäsong i Storbritannien och en NCAA titel med South Carolina i bagaget hoppas vi att Boråshallen kommer bli imponerade av Araions spel!

“Förra året saknade vi en ledare på bakplanen och någon som kunde sätta andra och laget i bra positioner. Araion har hög nivå på passningsspelet, är snabb, explosiv och kan skapa för sig själv och för andra. Jag tror att hon kommer att axla pg-rollen på ett föredömligt sätt!” säger Karin Inger Key om värvningen.

Bradshaw är redo för kommande säsong:

I am super excited to join Sjuhärad this season. I look forward to competing against high level competition with my teammates and helping to reach our team goals. My teammates and coaches have welcomed me graciously and I’m ready to take on the journey this season with them!